Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A gravitációra épít a Canyon Orbiter városi e-bicikli

0

A Canyon Orbiter koncepció egy teljesen elektromos meghajtású kerékpár, mely Daniel Fritz ipari tervező munkája. A járgány fenntartási költsége elhanyagolható, rendkívül időtálló, jó teherbírású, strapabíró modellről beszélünk.

Canyon Orbiter városi e-bicikli

A gravitációs technológia városi közlekedésre lett kifejlesztve, komoly elektromágneses függeszték van beleépítve, a hűtésről kompresszoros hűtőszivattyú gondoskodik.

Canyon Orbiter városi e-bicikli

A szögletes design a canyon kerékpárok vonalvezetésére hajaz, kombinálva azt már létező modellek elemeivel, hogy végül egy remek, városi közlekedésre tökéletesen alkalmas biciklit kapjunk.

A kerékpárnak már külseje is egy játékos és mozgékony hangulatot áraszt, első- és hátsó erőátvitellel. Frintz koncepciója egy speciális kerékszabályozó rendszert is tartalmaz, segítve a folyamatos mozgást és a precíz kormányzást.

Canyon Orbiter városi e-bicikli

A biztonság maximalizálása érdekében a járművet különböző érzékelőkkel szerelték fel, amelyek érzékelik a defekteket, vagy más hibákat, ezáltal megelőzve egy esetleges komolyabb balesetet.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «