fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Grenoble bubijai

0

Új, zöld közlekedési alternatívát kínál Grenoble város vezetése. A 70 darabos „E-flotta” egyik fele Toyota i-ROAD-okból, a másik fele Toyota Auto Body COMS-ból áll.

A járművek és a töltőállomások harmonikusan csatlakoznak Grenoble közlekedési hálózatának számítógépes infrastruktúrájába, amely útvonaltervezést és a járművek lefoglalására szolgáló online felületet / mobil alkalmazást is kínál. A felhasználók bárhol beülhetnek a hetven jármű egyikébe, és azt leadhatják az úti céljukhoz legközelebb eső állomáson, ahelyett, hogy azt vissza kellene vinniük a kiindulási állomásra. A felhasználóknak kizárólag a konkrét utazásért kell fizetniük.

Toyota i-ROAD és Body COMS

Toyota i-ROAD és Body COMS

Az i-ROAD olyan mozgékony, mint egy robogó, ugyanakkor a zárt utasterű gépkocsik kényelmét nyújtja. A Toyota Auto Body COMS típus „hagyományos” négykerekű és szintén egy üléses így tehát ki-ki választhat ízlésének megfelelőt.
A bérlési folyamat  – az előzetes adminisztratív regisztráción túl , ami 25 euró – negyed órás terminusokban történik. A 15 perc 3 euróba kerül. A leghosszabb eseti használati idő 4 óra ekkor 19 euró a tarifa, de aki bérletet vált megússza 17-ből.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «