Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Grill & Chill

0

Hamarosan jön a grillszezon, így nem csoda ha kerti sütőt gyártó cégek is mozgolódnak. Azt ugyan nem tudjuk kinek kell egy hordozható grill, de feltesszük nyilván van rá igény, ha csinálják.

Szerintünk a grillezés az valamilyen szinten egy szeánsz, annak minden bájával és a nyűgjével együtt.

grill&chill, hordozható sütő

Nos, most már azoknak sem kell lemondani a kinti sütés adta élményről, akik mondjuk egy csak egy erkéllyel rendelkeznek, vagy egy kisebb túra alatt sem szeretnének lemondani a faszenes sütés viszonylag konszolidált körülményeiről. A Chromo Inc. Grill & Chill hordozható grillsütője és hűtőtáskája hibrid megoldása bekerülhet a túlélő felszerelések tárházába.

grill&chill

A 10 hüvelykes (25 centiméter) átmérőjű faszenes grillsütő igazán kompakt, így könnyen hordozható, a mérete pedig még pont optimális ahhoz, hogy arra egy egész halat, egy nagy hamburgert, a steaket, vagy egy szép adag zöldséget fel tudjunk helyezni.

grill&chill

A Grill & Chill ráadásul egy másik funkcióval is rendelkezik. A hozzájáró thermotáskában hűvösen tarthatjuk a húst, vagy az italokat. A zománcozott krómacél grillsütő mindössze 14.99 dolláros áron juttat minket egy kis kulináris élvezethez.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «