Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Guiness rekordra készül augusztus 20-án Sinka “Popey” Zsolt erőművész, megmozgatja a teljes Ford modellpalettát

0

Az augusztus 20.-i nemzeti ünnep alkalmából nem mindennapi megmérettetésre készül Sinka „Popey” Zsolt, többszörös világrekorder erőművész: a fizika törvényszerűségeire korábban már számos alkalommal rácáfoló sportoló tervei szerint ezúttal 14 egymás után kötött autót, a Ford teljes jelenlegi személyautó-portfilóját készül elhúzni, amivel reményei szerint új Guniess rekordot állít majd fel.

A sokszoros magyar rekord és világrekord tartó Sinka „Popey” Zsolt erőművész korábban már több alkalommal megdöbbentette a világsajtót, hiszen húzott már el hevederrel 80 tonnás vonatot épp úgy, mint 50 és 90 tonnás repülőt foggal. Az augusztus 20.-i nemzeti ünnep alklamából megrendezett hivatalos Guniess-rekord kísérletet azonban minden korábbi eredményénél fontosabbnak tartja.

A repülőgépen már túl van "Popey"

A repülőgépen már túl van “Popey”

„Jóllehet az idén tavasszal elhúzott 90 tonnás DHL repülőgép súlya többszöröse a mostani rekordkísérletnek, a 14 egymás után kötött kölünböző méretű autó, a Ford jelenleg elérhető teljes személyautó porftóliója mégis nagyobb fizikai kihívást jelent majd. Ennek oka az autók eltérő súlypontja, a jóval több tapadási felület, illetve az, hogy nem egyetleg tárgyat kell majd megmozdítanom és arrébb húznom, hanem több, áttételekkel egymáshoz kötött autót.”- avat be a Ford Petrányi által hosszú évek óta szponzorált sportoló.
Talán menni fognak a Fordok foggal is

Talán menni fognak a Fordok foggal is

A Sinka „Popey” Zsolt átal augusztus 20-án, 19:00-kor, Budapesten, a Westend City Center tetőteraszán által végrehajtott Guiness-rekord kísérlet egyébiránt siker minden tekintetben meghaladja a jelenleg Guniess-rekord tartó Zydrunas Savickas 2013-as eredményét: a litván erőember akkor 12 kisautót húzott el öt méteres távon, míg Zsolt 14 jóval nagyobb össztömeget képviselő autót mozgat majd meg, a tervei szerint ennél nagyobb távon. Zsolt azt is megígérte, hogy amennyiben hevederrel sikerül elnúznia a 14 Fordot, megkísérli majd a már védjegyévé vált foggal húzást is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «