fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Guntû: az úszó luxushotel

0

„Egy kis hotel, ami a Japán-tengeren (egy félig körülzárt tenger Japán mellett) úszik” – ebből született meg a Guntû, a luxushajó ötlete, amely 38 vendég számára kínál japán stílusú szállást.

Guntû: úszó luxushotel

A hajó 38 vendég számára kínál japán stílusú szállást

Az Onomichi városában található Bella Vista Marina kikötőből indul, és ide is tér vissza az úszó hotel, amely a régió Chugoku és Shikoku partjai mentén szállítja az utasokat.

Guntû: úszó luxushotel

A hajón számos elfoglaltság várja az utasokat

A hajó teteje mind a természetes tájjal, mind a partokon álló épületek titán tetejével egybeolvad, ahogy az ezüst hajótest is, amely a tenger árnyalatától függően változtatja a színét.

Guntû: úszó luxushotel

A privát szállások mérete 50 és 95 négyzetméter között mozog

A Guntû-ban összesen 19 utaskabin található, melyek mindegyike teraszos, és az óceánra néz. A privát szállások mérete 50 és 95 négyzetméter között mozog, és mindegyik belseje fából készült, ahol az utasok akár mezítláb pihenhetnek.

Guntû: úszó luxushotel

A kabinok mindegyike teraszos, és az óceánra néz

A kabinok ára 400,000 jentől (3,670 dollár) indul éjszakánként két főre. A fedélzeten felszolgált ételek között vannak szezonális specialitások a Setouchi régióból, de a nyugati konyha fogásai, valamint sushi és édességek is szerepelnek a kínálatban.

Guntû: úszó luxushotel

A fedélzeten található kényelmi szolgáltatások között van kezelőszoba, közösségi fürdő, szauna

A hajó, amit Yasushi Horibe építész tervezett, olyan fedélzeti felszerelésekkel rendelkezik, mint a megfigyelőállomás, társalgó, edzőterem, kezelő szoba, közös fürdő és szauna.

Guntû: úszó luxushotel

Az úszó hotel a régió Chugoku és Shikoku partjai mentén szállítja az utasokat

Az étkezőben található teaszoba, koktélbár, sushi bár és egy grill sütő. A vendégek olyan elfoglaltságok közül válogathatnak, mint a parti séták és horgász kirándulások. A hajón 2 és 3 éjszakára lehet megszállni, keleti és nyugati irányba egyaránt.

Guntû: úszó luxushotel

A fa belső lehetővé teszi, hogy az utasok mezítláb relaxálhassanak

Guntû: úszó luxushotel

A hajó teteje egybeolvad a mind a természetes tájjal, mind a partokon álló épületek titán tetejével

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «