fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Guruló pizzéria

0

A Starship kiszállító robotkutyái után nyomban itt van a Domino pizza házhoz szállító gépe, mely szintén katonai fejlesztések eredménye, s segítségével a pizza melegen, az üdítő pedig hidegen érkezik a lakásunkba.

Az ausztrál prototípust a DRU (Domino’s Robotic Unit) innovációs központjában tökéletesítették, Brisbane-ben. A cél, hogy a lehető legkevesebb emberi közbeavatkozással, rövid távok megtételére alkalmas eszközt építsenek, mely melegen tartja a Capricciosa-t, hidegen a sört, van benne GPS és rengeteg szenzor, nehogy nekimenjen valaminek útközben.

Dominos pizzéria

A való világ azonban nem ilyen egyszerűen működik, hisz tele vannak az utcák mérges kamaszokkal, akik nem biztos, hogy engedik épségben célba érni a robotot.

Dominos pizzéria

Ezért a Domino azt találta ki, hogy a házhoz szállító legyen felvértezve megfigyelő és biztonsági eszközökkel, amik segíthetnek később beazonosítani egy esetleges támadót.

Ám ez feltehetőleg sovány vigasz egy éhes ember számára. Ha talán egyéb, a katonaságnál gyakran használt eszközöket vetnének be, hatékonyabb lenne a “pizzák védekezése”… De ez csak egy ötlet.

Dominos pizzéria

A DRU részese annak a széles körű gyorséttermi automatizációs mozgalomnak, mely igyekszik az emberi munkaerő kiváltásával, egy sokkal hatékonyabb és olcsóbb megoldást keresni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «