fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gyári tuningot kapott a Toyota C-HR

0

A Toyota C-HR, a japán márka legfrissebb és túlzás nélkül legizgalmasabb modellje mostantól agresszív és lenyűgöző optikai csomagokkal is rendelhető – igaz egyelőre csak Japánban, de a legfrissebb hírek szerint a későbbi Európai bevezetés sem kizárt.

Toyota CH-R TRD

A Toyota-csoporthoz tartozó két tuningspecialista, a TRD és a Modellista összesen négyféle összeállítást készített, amitől még radikálisabb, még érdekfeszítőbb lesz a modell.

Toyota CH-R TRD

Az első az Aggressive Style elnevezést kapta. A csomagot LED-lámpákkal integrált, sportosabb első lökhárító, magasabb küszöbbetét, valamint új hátsó diffúzor és spoiler jellemzi.

Toyota CH-R TRD

Máshová helyezi a hangsúlyt az Extreme Style összeállítás: fekete kerékdob és világos piros sárvédő, 16 colos keréktárcsák és természetesen az elmaradhatatlan lökhárító-módosítás jelzi az értő beavatkozást. A TRD azonban nem érte be ennyivel: sportos hangulatú üléskárpitozást és feszesebb felfüggesztést is kapott az autó.

Toyota CH-R TRD

A Modellista szintén két, markánsan eltérő pakkal lépett színre. Az Elegant Ice Style nevében hordozza a lényegét: nagy mennyiségben alkalmazott króm teremt elegáns hangulatot, újak a lökhárítók és a küszöbtoldat is.

Toyota CH-R TRD

A Boost Impulse Style elnevezés a turbómotorok dinamizmusa előtt tiszteleg, és robusztus, mélyre nyúló első lökhárítóval, valamint LED-es fényszórókkal és 19 colos keréktárcsákkal igyekszik hódítani.

Toyota CH-R TRD

A Toyota C-HR, a márka új kompakt crossovere 116 lóerős, 1.2 literes turbómotorral vagy 122 lóerős, új generációs hibrid hajtással rendelhető. A 4,36 méteres modell ugyanarra a TNGA padlólemezre épül, mint a negyedik generációs Prius.

Toyota CH-R TRD

A C-HR különlegessége a gyémánt hatású, határozott élekből és feszes felületekből építkező formavilág, amely a kategória talán legegyedibb modelljévé teszi az autót.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «