Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Gyártani kezdik az új BOXX elektromos robogót

0

A BOXX robogó ötlete először 2012-ben pattant ki a tervezők fejéből. A csapat ekkor folyamatosan előrendelésekre próbált vadászni, hogy később tömeggyártásba is kezdhessenek a géppel. 2016-ban végre eljutottak odáig, hogy az álomból valóság válhasson.

Boxx elektromos robogó

A gép csupán egy méter hosszú, és 97 kilométert képes megtenni. A háromfázisú motor 111 Nm nyomatékra képes, a rendszer pedig összkerék-meghajtású. Csúcssebessége 87 km/h, de ez természetesen szabályozható a törvényi rendelkezéseknek megfelelően.

Boxx elektromos robogó

A hasmagasság 15 cm, ami még egyszerűbbé teszi a kormányzást. A specifikációktól függ, mekkora távolságot képes megtenni a robogó. Az alap BOXX e 32 kilométert tud haladni, maximum 45 km/h sebességgel, a BOXX 64-et 56 km/h-val, a BOXX M pedig 86 km-t 87 km/h-val.

Boxx elektromos robogó

A robogók ára 3000 dollárnál kezdődik, a következő szint 4000, a BOXX M pedig már 5000 dollár. Nem olyan vészes egy egyedi, teljesen elektromos robogóért, ugye? Ha megtetszett, a gyártó honlapján meg is tudod vásárolni.

Boxx elektromos robogó

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «