Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

H2OME

0

Ha hangosak a szomszédok, vagy csak unod az embereket az US Submarine Structures megoldást kínál a problémáidra, egy olyan víz alatti lakás képében, amely komfortja az 5 csillagos szállodák kényelmével vetekszik.

A H2OME névre hallgató kétszintes, teljes egészében a vízszint alatt található lakás 334 négyzetméter hasznos teret biztosít a számunkra. A lakáshoz egy a vízen úszó móló is tartozik, amelynek segítségével így egy csigalépcsőn, vagy egy központi lift segítségével juthatunk be a házunkba. A kör alakú építmény felső szintjén két hálószoba található, olyan elrendezésben, hogy a lehető legjobb kilátás nyíljon onnan a tengerre, de van még két fürdőszoba és egy „nyitott” társalgó is. Az alsó szinten egy hálószoba és egy privát fürdőszoba mellett található a konyha borospincével, a könyvtár, a nappali, az étkező, egy dolgozószoba és nem utolsósorban egy bár.

H2OME

Az alsó szinten nem csak a ház falain keresztül gyönyörködhetünk a tengerben, de annak a padlórészénél is nagy akril panelek kerültek beépítésre, így igazi panoráma kilátás nyílik a tengerre. A dubai központú cég elsősorban 5 csillagos hotelek, és luxus jachtok belsőépítészetével foglalkozik, ezért természetesen a H2OME-nál is meg van a lehetőség arra, hogy az ügyfél teljesen a saját ízlésének megfelelően alakítsa ki a víz alatti otthonát.

H2OME

A lehetőségek száma pedig szinte végtelen, hiszen a tervezők olyan dolgokra is gondoltak, mint a nagy teljesítményű külső világítás, vagy a haletető szerkezet, amivel még több halat csalogathatunk a házunkhoz, illetve éjszaka is megfigyelhetjük őket.

H2OME

A víz alatti otthon helyét az ügyfél is kiválaszthatja, az egyetlen kitétel, hogy a H2OME 10 és 18 méter közötti mélységben épülhet fel, így az elsősorban a sekély meleg tengerekben, lagúnákban, vagy hegyi tavakban alkalmazható. A stabilitás érdekében ugyanis olyan támpilléreken áll, amelyeket a tenger-, vagy a tófenékhez rögzítettek. Az épület a felszíni nyomásviszonyokat is meg tudja tartani, így nincs szükség dekompressziós folyamatra. A boldog tulajdonosoknak a házuk korallmentesítésével sem kell foglalkoznia, azt ugyanis az US Submarine Structures ingyen és bérmentve ellátja.
A víz és a villamos energia köldökcsöveken keresztül a szárazföldről érkezik, de a H2OME-nak van egy teljesen önellátó változata is, amely az édesvizet és a villamos energiát is elő tudja állítani, sőt még vízsugárral az akril panelek mosására is képes, így azok átláthatósága sem csökken. Ha valaki ezek után úgy érzi, hogy a víz alatt szeretne élni akkor ahhoz már csak egy 10 millió dollárról szóló csekket kell kiállítania.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «