fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ha egy bolt beindul…

0

Miután a United Nude bemutatta a „Lo Res Car” projektjét, a cég úgy döntött, itt az ideje betörni az életmód piacára is, s a karórák után terveik szerint még idén előállnak táska, ékszer, sőt napszemüveg koncepciókkal is.

A Stealth névre keresztelt karóra kétféle dizájnnal kerül majd piacra, de sokféle színvariációban. Az Analog Stealth a kortárs változata az 1970-es évekbeli divatnak, amikor is a műanyag volt a menő.

United Nude

A formája letisztult és hegyes, olyan mintha egy éles késsel levágták volna a sarkait. Az Analog Stealth karóra kilenc különböző változatban készül el, méghozzá edzett műanyagból és kristályüvegből, mely egy ergonomikusan kialakított szilikon szíjon pihen.

United Nude

Az óra vízálló és japán Miyota szerkezet segítségével mutatja az időt, a napot és a dátumot. Az átmérője 45 milliméter, vastagsága 13!
A másik izgalmas órakoncepció, a Digital Stealth, mely az egyik legnagyobb digitális klasszikustól származik, szó szerint lemásolták, majd absztrahálták az eredetit, ugyanúgy jártak el, mint a Lo Res Car esetében. Szintén egy tiszta és megjegyezhető formát kaptak.

United Nude

Négy színben lesz elérhető, polírozott rozsdamentes acél külsővel, edzett kristályüveggel és nyersen vágott, egyrétegű kiváló minőségű növényi cserzett olasz bőrből készült szíjjal.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «