Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ha legendás Air Jordan Xi sportcipő Ducati motor lenne, így nézne ki

0

A német sportruházati kereskedő, a BSTN legújabb partnere az egyik legismertebb egyedi motorokat gyártó garázs, az IMPULS. A két cég különös fúziójában egy Ducati motorban köszön vissza az Air Jordan cipőjének motívumai.

A kosaras motoros

Michael Jordan közismert motorverseny rajongására alapozva, a BSTN Ducati 916 Concord dizánja a legendás kosárlabdázó cipőjét és egy úttörő motort ötvöz, hogy az ikonikus Air Jordan XI Concord sportcipőt ünnepelje.

A kosaras motoros
A Ducati 916 minden egyes elemét extravagánsan hozzáigazították, vagy a 3D technológia segítségével újraalkották, hogy tökéletesen passzoljon az Air Jordan XI dizájn koncepciójához.

A kosaras motoros

A motoron olyan részleteket lehet felfedezni, mint hogy lézerrel gravírozták a cipő talpának mintázatát a féktárcsákba, vagy hogy Jay Z ikonikus Back Like 45 dalszövegét a motor abroncsaiba gravírozták, illetve, hogy az egyedi ülés a cipő forradalmi felső részét ötvözi szabadidős anyagokkal, bőrrel és neoprénnel.

A kosaras motoros
A szénszál és a lila elemek a motoron az AJXI szárát és színeit reprezentálják. Az teljesen gumi kormányrudat az XI talpa ihlette, míg a cipő mélyfekete zongora festése a Concord karosszériáján tér vissza.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «