Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Először haboztunk, utána csapoltunk!

0

MiFérfiak is eltöltöttünk egy kis időt a Cseh Sörfesztiválon. A még július 16-ig látogatható városház téri eseményen Melegh György sörmesterünk, spontán sörcsapoló tanfolyamot tartott amiben, mint látszik nagyon szezon eleji formát hoztuk.


Spontán sörcsapoló tanfolyamot tartott szerkesztőségünknek a MiFérfiak sörguruja Melegh György. Sajnos inkább haboztunk, mint sem csapoltunk, de mester elnéző volt velünk szemben. Ügyetlenségüket betudta annak, hogy eddig jobb híján csak az ötliteres konzerv söröshordón gyakorolhattuk ezt a mesterséget.

 

 

Pechünkre vagy nem, a mester csak félig hunyta be a szemét, a rossz műveletsor kapcsán. Ugyanis a nem pazarolunk, no és persze az ilyenkor szokásos metodika elvét szem előtt tartva a rossz csapolású sört meg kellett inni. Még szerencse, hogy nem vette komolyan a dolgot, mert nagy bajban lettünk volna.
A cseh sörfesztiválról készített beszámolónkat és Martin Imre a cseh sörök szakértőjével készített interjúnkat hamarosan habmentesen csapoljuk olvasóinknak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «