Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Hackrod legyártotta a világ első 3D nyomtatott egyedi speedsterjét

0

Ez a La Bandita, a világ első, virtuálisan, mesterséges intelligencia által tervezett, 3D nyomatott autója. A kaliforniai digitális gyártó cég, a Hackrod alkotása.

Speedster nyomtatva

Amilyen menőn néz ki az autó, ugyanolyan jót tehet az autógyártás jövőjének. A cég elkötelezetten hisz abban, hogy hamarosan az ügyfelek képesek lesznek megtervezni és kinyomtatni a saját álomautójukat a bejáratott technológia segítségével. A Hackrod keményen dolgozik ennek a célnak a megvalósulásán, és most gyártják az első prototípust.

Speedster nyomtatva
A Hackrod a Siemens PLM Software-rel társult a projekthez, és különböző élvonalbeli technológiákat használatával garantálják, hogy a Mangnum Opus La Bandita a legjobb minőséget képviseli.

 

Minden folyamat, kezdve a jármű koncepciójától, a modern technológia segítségével készül. Az autó megjelenését a virtuális valóság segítségével tervezték, és némi gépi tanulást is bevetettek mellé. A befejező lépés ugyanilyen technológiai volt, hiszen 3D nyomtatás segítségével vált valósággá az autó.

Speedster nyomtatva
A csapat vezetője elég excentrikus, és egy filmrendező, valamint egy repülőgép mérnök is van közöttük, akiket az autók és a vezetés iránti rajongás hozott össze.

Speedster nyomtatva

A Hackrod weboldalán keresztül tudod előrendelni a saját autódat. Elméletben a egyéni elképzeléseidet is hozzáadhatod az autóhoz, hiszen minden példány egyedi és megismételhetetlen.

 

Hackrod – Powered by Siemens from Hackrod Inc on Vimeo.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «