Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hamarosan elektromos szörfdeszkával is hasíthatunk

0

Jó néhány motoros szörfdeszka jelent meg a piacon az elmúlt pár évben, és a német Lampuga gyártó nagy hullámokat kavar ezen a téren.

Lampuga elektromos szörf

Nemrég vásárolták fel a Lampuga nevet és licensz jogokat, és a teljesen megújult cég januárban Düsseldorfban mutatkozott be a motoros szörfdeszkáik frissített kínálatával, amelyekkel gyorsabban lehet hasítani a vizet, és könnyen cserélhető akkumulátorokkal lettek felszerelve, hogy ne kelljen hosszú időre megállni.

Lampuga elektromos szörf
A háttérben lezajlott változások ellenére a kínálatban továbbra is megtalálható az életmentők számára készült Rescue modell, egy pár elektromos deszka a kalandoroknak, a merev Boost, melynek korábban 55 km/óra volt a maximális sebessége, továbbá a felfújható Air, ami 47 km/órával suhan a vízen.

Lampuga elektromos szörf
A szénszálas Boost kapott „némi” tuningot, és már akár 58 km/óra sebességet is képes elérni, köszönhetően a 10 kW-os elektromos motoroknak. A 2,56 méter hosszú és 0,80 méter széles deszka súlya 40 kg, amelynek fele az akkumulátorból jön, amellyel 120 perc töltés után 45 percet lehet használni a vízi járművet.

Lampuga elektromos szörf
A hordozható és felfújható Lampuga Air úgy lett tervezve, hogy akkor fújd fel, amikor a vízpartra értél, ezért kétrészes csomagban lehet tárolni, amit könnyedén be lehet dobni a csomagtartóba, mikor távozol. Nincs nagy különbség a súlyban, a mérlegen ez a modell 38 kilót nyom. Felfújt állapotában 0.7 x 2.2 méter, és 50 km/óra a legmagasabb sebessége.

Lampuga elektromos szörf
Mindkét modell esetében a kormányba épített pisztolymarkolattal lehet gázt adni, és lassítani, miközben fordulni ugyanúgy a testsúly áthelyezésével lehet, mint egy normál szörfdeszka esetében. Az Air ereje a kivehető modulból jön, amelynek része egy cserélhető akkumulátor, míg a Boost cserélhető akkumulátorai közvetlenül a merev testbe vannak építve.

Lampuga elektromos szörf
A Lampuga szörfdeszka korábbi verziója egyértelműen nem a széles közösség számára volt árazva, és ez azóta sem változott. Az Air ára még feljebb is ment, 9,900 euróról 10,900 euróra nőtt, míg a Boost 19,900 dollárral fogja megrövidíteni a vásárló pénztárcáját. A Lampuga tervei szerint 2018 közepén fogja elkezdeni a szállítást Európába, világszerte. A kiegészítő akkumulátorok ára 2,000 dollár lesz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «