Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hamarosan vízre kerül az új Swan 98-as

0

A Nautor’s Swan új 98 vitorlás jachtja követi az építő sikeres hagyományát, ami a teljesítményt és a kényelmet egy óceánjáró hajótestben ötvözi.

A German Frers által tervezett külső a karcsú vonalak megtartása érdekében szinte lapos kabintetővel kiegészített nyitott teakfa fedélzeteket, egy nagy központi társasági teret, és taton két kormánykereket foglal magába.

Nautor’s Swan 98
A Frers tehetséges tervezői, akik több óceáni versenyhajó külsejét is meghatározták, többek között a Nautor’s Swan vonalát, ennél a hajónál számos nyitott teret hagytak az elülső fedélzeten és a taton a kikapcsolódásra, miközben elérhetővé tették őket a vitorlacserékhez a versenyek idején. A középfedélzeti társalgókban 16 vendég is elfér, mikor a jacht vitorlával közlekedik. A vitorlás szuperjacht egy teleszkópos kormánylappal is fel van szerelve, amely 16 láb mélyre ereszkedik az óceáni utaknál, vagy 10,5 lábra húzódik vissza a sekélyebb zátonyok vagy kikötők bejáratánál.
Misa Poggi olasz építész tervezte a hajó belsejét két lehetséges elrendezéssel és négy témával, amelyeket specifikusan ehhez a projekthez készített. Olasz textileket és bőröket használt, hogy egyszerű, de elegáns érzetet keltsen. A tulajdonos választhat egy olyan elrendezést, hogy a főhálószoba kerül a hajó orrába egy nagy fürdővel, társalgóval és hátrafelé néző ággyal. Két kabin található mögötte, a hátsó rész pedig a társasági helyiség, ahol egy nagy társalgó található a kikötő felé, és egy bár a jobb oldalon.

Nautor’s Swan 98
Hátul egy másik vendéghálószoba található a konyhával szemben, a személyzet szállása pedig a tatban helyezkedik el. Ezzel pontosan ellentétes elrendezésű a másik variáció, ekkor több hely van a hajó teljes szélességét kihasználó főhálószobának a jacht hátsó részében, a két vendéghaló pedig elől helyezkedik el, a szalon pedig ugyanott marad. Elől található a konyha és a vendéghaló, a két személyzeti szállással együtt, melyek a hajóorr közelében vannak.
Az első hajót a Swan szuperjacht létesítményében építik Pietarsaariban, Finnországban. A hajótest és a fedélzet egyfajta egyenetlen, könnyű szendvics konstrukció, ami a Corecell hab, epoxi és szénszálas bel- és kültéri rétegeket kombinál. Minden 98-as részben egyedileg lesz kialakítva a tulajdonos ízlése szerint.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «