Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hardcore hotel

3

A tipikus lakókocsi megteszi, ha egyik táborhelyről a másikra gurulsz és kihasználod a hely biztosította lehetőségeket, felszereléseket. Ha viszont elhagyatott területeket akarsz felfedezni, ám a luxusról sem szeretnél lemondani, akkor az EarthRoamer XV-HD a te járgányod.

Az XV HD az EarthRoamer új sorozata. A korábbi verzióból (XV-LT) is csupán 150 darab kering valahol a világ körül. Több mint 10 méteres hosszúságával, 2,6 méteres szélességével és 4 méteres magasságával tekintélyt parancsol a jármű.

EarthRoamer XV-HD, terepes lakóautó

Stabilitását egy négy kerék meghajtású Ford F-650 alváz biztosítja. De vajon mi képes mozgásra bírni egy hasonló óriást, főleg terepen? Egy 6,7 literes PowerStroke dízelmotor, amely 330 lóerőt tud biztosítani.

EarthRoamer XV-HD, terepes lakóautó

Egy lakóautótól elvárható, hogy az egész család kényelmesen elférjen benne. Nos, ebben a járgányban nyolcan férnek el ülve, illetve hatan fekve. Több mint 900 liter vizet képes tárolni, sőt szükség esetén meleg vizet varázsol belőle, a beépített napelem segítségével.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «