Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Három a kislány”

0

A Versaille Satory-ban létrehozott PSA Motorsport, amely magában foglalja a Peugeot Sport, a Citroën Racing és a DS Performance egységeit, rövidesen az első születésnapját ünnepli.

Sébastien Loeb

Ez a számos programban résztvevő tudásközpont egyedülálló lehetőséget kínál úgy a technikai szinergia, mint a sport területén. Az olyan ritka agilis pilóták, mint amilyen Sébastien Loeb, egyik programból a másikba és egyik volánról a másikra válthatnak! Az ő tehetsége, tapasztalata, igényessége és a kihívások iránti fékezhetetlen vágya olyan értéket képviselnek, amelyek számos kategóriában hozhatnak sikert.

Sébastien Loeb
A Peugeot Sport szárnyai alatt a Rallye-Raid-ben – ahol az utolsó Dakaron második lett – és a Rallycross Világbajnokságban is versenyző Sébastien Loeb pár hét múlva privátban, aszfalton fogja tesztelni a Citroën C3 WRC-t. A tesztnapon felfedezi majd a 2017-es WRC szabályozásnak megfelelő autót, amely nagyobb teljesítményű és gyorsabb, mint azok, amelyeket az elmúlt években a WRC-ben vezetett. Kiváló lehetőség ez a Citroën Racing számára is, hiszen a nagy bajnok által értékes technikai visszacsatoláshoz juthat a C3 WRC-vel kapcsolatosan.
Loeb visszatér tehát a piros és fehér színekhez, amelyek végigkísérték karrierjének kezdetén, majd elképesztő sikerekhez segítették őt : 9 WRC világbajnoki cím, számos rekord és egy gyümölcsöző együttműködés a WTCC-ben.

Sébastien Loeb
Rali, versenypálya, rallye-raid, Rallycross és hegyi felfutóverseny… Sébastien Loeb ezekben a kategóriákban tette próbára magát a PSA Csoport márkáival. 2013-ban megdöntötte a korábbi Pikes Peak rekordot a Peugeot 208 T16 Pikes Peak-kel. Később, még mindig a Peugeot Sport szárnyai alatt, belevetette magát a Rallye-Raid-be és a Rallycross világbajnokságba, amelyben jelenleg a 4. helyet foglalja el a pilóták versenyében, a 2. helyet megszerezve csapata számára. 2018-ban a Dakar marad a prioritás számára, oldalán régi társával, Daniel Elenával.

Sébastien Loeb
A kaland tehát folytatódik a hivatalos programokkal, de egyéb területeken is, mint például az országos raliversenyek, amelyeken 306 Maxijával, vagy 206 T16-ával versenyez a Sébastien Loeb Racing csapata.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «