Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Három „csodaszer” férfiaknak

0

Számos olyan vitamin és ásványi anyag létezik, amelyet hasznosnak mondanak ám valójában egyáltalán nem vagy csak kevéssé hatásosak. A következőkben bemutatjuk azt a három elemet, amelyekre egy férfinak valójában szüksége van ahhoz, hogy egészséges és fitt legyen.


A témakört illetően folyamatosan változik a szakemberek véleménye, abban azonban szinte minden orvos és kutató egyetért, hogy létezik három olyan kiegészítő, amely kulcsfontosságú a férfiak számára. Lehet ugyanis bármennyire egészséges az étrended, ezekből szinte biztos, hogy nincs elegendő a szervezetedben.

"Csodaszerek"
Az első és talán legfontosabb ilyen elem a magnézium. Hihetetlenül sok folyamat szabályzásához igényli a szervezetünk, például az alvási ciklusok vagy a vérnyomás szabályzásához is. Elegendő magnézium bevitellel ezért sok betegségtől megóvhatod magad, arról nem is beszélve, hogy izomfájdalmak, kialvatlanság és idegesség ellen is kiváló. Különösen akkor van rá szükség, amikor stresszes napokat élünk meg. Ilyenkor fokozottan érdemes figyelni a kellő mennyiségű bevitelre.

"Csodaszerek"
A kettesszámú csodaszer a D vitamin, amelynek jó hatásai azonnal megmutatkoznak. Erősíti az immunrendszert, ami ez által hatékonyabban küzd például az influenza ellen. A legnagyobb gond az, hogy – mivel életünk nagy részét egy irodában vagy otthon töltjük és nem kint a napon – nem jutunk elég napfényhez, ezáltal pedig D vitaminhoz. Ráadásul a kor előrehaladtával egyre nehezebben állítja elő a szervezet. Ráadásul a megfelelő táplálkozásra sem számíthatunk, hiszen 50 pohár tejet kellene meginni naponta ahhoz, hogy megfelelő mennyiséget vigyünk be.

"Csodaszerek"

Érdemes arra is odafigyelni, hogy D3 vitamint vásároljunk, ne D2-t és hogy étkezés közben vegyük be a tablettát.
A harmadik legfontosabb pedig nem más, mint a halolaj. A megfelelő mennyiségű omega-3 képes hozzájárulni ahhoz, hogy egy alapvetően egészséges ember szíve az is maradjon. Emellett fokozza az agyműködést, javítja a kedélyállapotot és csökkenti a depressziót.

"Csodaszerek"

Sőt, az izomfájdalmakra is jó és a bőrünk is fiatalabbnak néz majd ki tőle. Ha nem eszel hetente 2-3 alkalommal lazacot vagy makrélát, valószínűleg nincs elég a szervezetedben, szóval ezt is célszerű kiegészítővel pótolni. Ha mindhárom elem megfelelő mennyiségű beviteléről gondoskodsz, máris tettél egy hatalmas lépést az egészséged megőrzése érdekében.

"Csodaszerek"

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «