Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Három hajó egy testben

0

A tasmán Van Diemen Luxury Crafts legújabb hajója, a Sports Limousine a Revolver 44 GT-hez és a Kormoran motorcsónakhoz hasonlóan egy olyan hajó, ami több különböző feladatkörben is megállja a helyét.

A Sports Limousine elektromos mozgatású kemény, vagy üvegtetővel is kapható, így különböző vízi feladatokra is igénybe vehető, ha úgy tartja a kedvünk, akkor lehet hangulatos halászhajó, félig zárt limuzin, vagy egy kompakt motorcsónak.

Van Diemen Luxury Crafts

A Van Diemen különböző méretben gyártja a Sports Limousine-t. A legkisebb 5,5 méteres kivitel indulóára 150 000 ausztrál dollár (nagyjából 114 000 amerikai dollár, míg a legnagyobb 7,5 méteres változat ára, 350 000 ausztrál dollár (nagyjából 266 000 amerikai dollár).

Van Diemen Luxury Crafts

A nagyobb 7,5 méteres, 2,7 tonnás változat mozgatásáról egy 260 lóerős dízel motor gondoskodik. A felszereltségi listáról pedig olyan tételeket választhatunk, mint a manőverező propeller, Raymarine E 165 multi funkciós műszeregység, de WC-ét, hűtőt, LED-es világítást, vagy minőségi audio rendszert is választhatunk.

A Van Diemen a felépítmény tekintetében is széles választékot kínál a vásárlók számára, így a hajó alumínium vagy kompozit hajótesttel is megvásárolható, de jet, vagy hibrid meghajtással is kérhető.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «