fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Három kerékkel mindenen át

0

A Cargo „Everything Everywhere” egy koncepciójármű, amelyet kifejezetten a délkelet-ázsiai térség számára fejlesztettek ki. A nyugati ráhatásnak és az idelátogató turistáknak köszönhetően ma már fejlődik a világnak ezen szeglete is, különösen a nagyvárosok és a turistákat vonzó látványosságok környéke. Vannak azonban hatalmas, szinte érintetlen területek, ahol egyáltalán nincs kiépített infrastruktúra. Na, az ilyen helyekre kell az alább bemutatott járgány.

 

A célom az volt, hogy alkossak egy megállíthatatlan, futurisztikus járművet, amelyet könnyű használni és nagy csomagtere van, illetve könnyedén és gyorsan elér bárhová. Szintén fontos szempont volt, hogy átalakítható legyen bármiféle munkára vagy akár arra, hogy sportjárgányként használva szórakozni lehessen vele egy jót. A felhasználása tehát a gazdájának hozzáállásától és szándékaitól függ – árulta el Valerio Polifroni, dizájner.

Cargo „Everything Everywhere”

Cargo „Everything Everywhere”

Cargo „Everything Everywhere”

Cargo „Everything Everywhere”

Cargo „Everything Everywhere”

Ez a szerkezet egy háromkerekű jármű, ami bármiféle terepen keresztül tud vágni, miközben akár igen súlyos szállítmányt is visz. A meghajtását egy sokoldalú, alkalmazkodni képes hibrid motor biztosítja, tehát a tulajdonos döntheti el, hogy mikor milyen energiaforrást vesz igénybe.

Cargo „Everything Everywhere”

Cargo „Everything Everywhere”

Az egész szerkezetet úgy tervezték meg, hogy igen nehéz anyagokat is el lehessen szállítani vele. Amellett, hogy strapabíró még igen okos is: rendelkezik mozgásérzékelő szenzorokkal, giroszkóppal és gyorsulásmérővel is. Ezek segítségével képes érzékelni a sofőr testének mozgását és annak megfelelően reagálni.

Cargo „Everything Everywhere”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «