fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hasselhoff a Baywatch után feltámasztaná a Knight Ridert is

0

Knight RiderMer nagyot álmodni David Hasselhoff: azt szeretné, ha mozifilm készülne a legendás Knight Rider sorozat nyomán, amely akár olyan szériává bővülhetne, mint a Halálos iramban. Ami azt illeti, Hoff az autós sorozat lefújása óta (1990) azért lobbizik, hogy valamilyen módon visszatérhessen KIT kormánya mögé, s bár ígéreteket kapott, egy 2008-as tévéfilmtől eltekintve próbálkozásai nem jártak sikerrel. A 63 éves sztár most azért kaphatott vérszemet, mert szerepel a Baywatch moziváltozatában, ráadásul Dwayne Johnson, a Halálos iramban franchise egyik főszereplője oldalán.

Knight Rider

Hasselhoffot már csak azért is megihlethette a Halálos iramban, mert ott is feltuningolt autókkal száguldoznak, mint ő annak idején a Knight Riderben. S bár Hoff a kora miatt kaszkadőrmutatványokra nem vállalkozhat, azért a vezetőülésben még mindig tökéletesen tudna végszavazni a beszélő autónak.
(Baywatch – hazai bemutató: 2017. május)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «