Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hát ez meg mi a f…?

0

Az 1893 méter magas osztrák Ötcher hegycsúcs népszerű célpont egész évben a túrázni vágyók számára. Nemrég azonban egy érdekes tárgy tűnt fel a hegycsúcson, amit Marika Roth alpinista fedezett fel és dokumentált az Instagram oldalán: egy két méter magas fa pénisz szobrot.

Titokzatos fallosz szobor tűnt fel Ausztriában

Fotó: Marika Roth

Marketing kampány? Vagy talán egy ismeretlen művész állította fel a hatalmas és nehéz hímtagot az éj leple alatt, miközben a zord időjárás és a szél tépázta? A pletykák szerint az alkotás egy ősi termékenységi kultusz része (az őskori fallikus műtárgy legkorábbi példáját a “Hohle Fels-ben, egy üreges barlangban fedezték fel, a sváb jura idejéből)

Titokzatos fallosz szobor tűnt fel Ausztriában
Míg a helyiek arra keresik a választ, hogy ki lehet az alkotó, a hírek szerint a fallosz maradni fog egy darabig. Az installáció óriásit ment a közösségi média oldalakon, és a hegyi liftek marketing menedzsere, Ines Enöckl szerint ez még több turistát vonz az Alpok észak-keleti végébe.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «