Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ház a házban

0

A mode:lina hagyományos építészeti eljárásokat és modern megközelítést egyszerre alkalmazott, amikor létrehozta a Camppinus Park Innovative Resort üdülőhelyet a lengyelországi Jezierzanyban.

Camppinus Park

A nyaralóhelyen egy sor apartman található, amelyek a japán Shou Sugi Ban technológiával készültek el. Az apartmanok célja, hogy az ide látogatók teljes kényelemben, csendben élvezhessék az idejüket.

Camppinus Park
Az apartmanok legkülönlegesebb része a ház a házon belül. A fekete struktúrában találjuk a konyhát, fürdőszobát, valamint egy tárolót. Mivel ezeket a helyiségeket egy egységen belül helyezték el, az apartman többi része teljesen nyitott és átjárható maradt.

Camppinus Park
A középen található fekete építmény jól ellensúlyozza a természetes színeket, valamint a falakat körülölelő faanyagot. A fekete visszatérő szín, hiszen az ablakkeretek, korlátok is ebben a színben pompáznak.

Camppinus Park
A nappali az apartmanok egyik végében található, ide pedig a hatalmas üvegfelületek rengeteg természetes fényt engednek be.

Camppinus Park

Camppinus Park

Camppinus Park

Camppinus Park

Camppinus Park

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «