Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ház a tónál

0

A new york-i székhelyű Desai Chia építésziroda legújabb projektje a Michigan-tó partján található, fából készült luxusház.

Ház a tónál

A három részből álló épület első felében találhatóak a közös helyiségek, mint a konyha, nappali és a fedett terasz. A második és a harmadik részben kapott helyet a szülői háló és a három gyerekszoba. A három épületrészt egy fedett folyosó köti össze.

Ház a tónál
A Desai Chia építészcsapat a tető kialakítása során a környék halászfalvainak építészeti stílusát vette alapul. A tető tökéletesen belesimul a környezetébe, mégis asszimnetrikus geometria formák jellemzik. A házból és a fedett teraszokról tökéletes kilátás nyílik a Michigan-tóra.

Ház a tónál
A famegmunkálás hagyományos japán technológia alapján készült, melyet ‘shou sugi’-nak vagy ‘yakisugi’-nak is neveznek. A házban és a ház körül szinte minden fából készült.

 

A tető, a bútorok, a padlózat, a plafonelemek, és a falburkolatok is. A ház körül sétautak, lépcsők és a teraszburkolat pedig helyi kőből lett kialakítva.

Ház a tónál

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «