Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ház az óceán felett

0

Az Interneten segítségével sokszor eljutunk varázslatos helyekre, olyanokra ahová legszívesebben azonnal teleportálnánk magunkat a karosszékből. Nos, ez a kis vityilló is pont ez a kategória, szóval virtuálisan mi már be is csomagoltunk.

Ausztrália sok tekintetben a világ legextrémebb helye. Hol máshol találkozhatnánk fehér cápákkal, hatalmas pókokkal, vagy krokodil vadászokkal? Ezek után szinte már nem is meglepő a F2 Architecture által tervezett óceán fölé benyúló The Pole House látványa.

Tengerparti ház

A különös ház Fairhavenben található, és az mintegy 131 lábbal (40 méterrel) emelkedik a csodálatos tengerpart fölé. A házhoz egy hosszú sétány vezet, belépve a lakásba pedig az az érzése támad az embernek, hogy az szinte lebeg a levegőben.

 

Belül először a modern dizájn ragadja magával az embert, majd a panoráma is megérinti a látogatót, a padlótól a plafonig érő elhúzható üvegfalaknak köszönhetően ugyanis a lebegő házból igazán csodás kilátás nyílik a tengerre.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «