Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ház egy nap alatt

0

Egy szokatlan összecsukható technológia alkalmazásával a Renato Vidal által tervezett M.A.Di ház egy összehajtható moduláris lakóegység, amit földrengésbiztosra alkottak meg, lakhatási, kikapcsolódási és vendéglátási célra.

Moduláris ház

Emellett az építményt akár átmeneti falvak létesítésére is használhatják, sportoláshoz, vásárokhoz és természeti katasztrófák esetén.

Moduláris ház

A környezettudatosság és fenntarthatóság szempontjából az egység nem használ földet, mivel nincs szükség alapozásra, amikor ideiglenesen a földre helyezik az épületet. A stabilitást egy új innovatív, csavaros pillérekből álló rendszer biztosítja.

Moduláris ház
Amikor a szerkezetet használata megszűnik, egyszerűen csak össze kell hajtogatni, és egy másik helyre szállítani, vagy egy raktárban tárolni, amíg újra szükség lesz rá. Az épület energiafelhasználása a standard változatnál B osztályú, de kérés esetén A, illetve A++ osztályú is lehet. A napelemek felszerelése energetikailag függetlenné teszi a M.A.Di épületet.

 

M.A.DI’s foldable modular living unit takes less than a day to install from designboom on Vimeo.

A ház öt különböző méretben érhető el: „tiny” (27 négyzetméter – egy modul), „young” (56 négyzetméter – dupla modul), „luxury (46 négyzetméter – dupla modul), „family” (84 négyzetméter – tripla modul), „cottage” (70 négyzetméter – tirpla modul)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «