fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hotel Helikopter

0

Gondolkoztál már azon, milyen egy helikopter belülről? És hogy milyen lehet aludni benne? Ez a leszerelt királyi tengerészeti helikopter hotelként kapott második életet, luxus szálláshelyet biztosítva a vendégeknek a légijármű belsejében.

Hotel Helikopter

A belső tágas lakosztállyá lett alakítva, ahol akár öten is elalhatnak

Található benne egy mini konyha, zuhanyzó, valamint egy ágy a farokrészben, így teljeskörű, kényelmes és otthonos tartózkodásban lehet része a vendégeknek, miközben az átalakított pilótafülkéből lélegzetelállító panoráma nyílik a skót tájra.

Hotel Helikopter

A vendégek megtapasztalhatják a “luxus kényelmet” egy légijármű belsejében

A helikopter átalakító csapat azzal kezdte a munkálatokat, hogy egy online árverésen megvásárolta a leszerelt helikoptert, ami 320 mérföldet tett meg úton, amíg végül elfoglalta végső helyét a festői Thornhill kempingben. A jelzőtáblák, a világítás és a festés az eredeti állapotnak megfelelően lett helyreállítva. A belsőt tágas térré alakították, ahol akár egy öt fős család is kényelmesen elfér a két-, három- és egyszemélyes ágyakban a helikopter farkában.

Hotel Helikopter

Bent egy mini konyha, zuhanyzó és a farokrészben elhelyezett ágyak találhatók

A napfény kupola és dupla üvegezésű terasz ajtóknak köszönhetően a helikopter oldalán természetes fény áramlik be, és egy fedett területre vezetnek, ahol a vendégek élvezhetik a kilátást a hegyekre.

Hotel Helikopter

Az intim pilótafülkéből remek kilátás nyílik a skót vidékre

A pilótafülke belsejében megmaradtak az elforgatható ülések és egy régi tüzelőanyag-tartályból készült asztalra került, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a helikopter eredeti pompájával is találkozhassanak.

Hotel Helikopter

A jelzőtáblák, a világítás és a festés az eredeti állapotnak megfelelően lettek helyreállítva

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «