Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hello Evoque, hello Budapest!

0

A Land Rover régen várt kompakt luxus-szabadidőjárműve, az új generációs Range Rover Evoque a londoni East End kreatív városnegyedében, egy energikus bemutató keretében tartotta világpremierjét, ahol a járművek a világ több pontját idéző, digitális városképek előtt haladtak el.

Range Rover Evoque

Nem sokkal a brit világpremier után, december első napjaiban Magyarországon is bemutatkozott az Evoque második generációja.

Range Rover Evoque
Miután a kompakt luxus szabadidőjárművek szegmensének megalapítójaként világszerte több mint 772 096 példányban talált gazdára, és több mint 217 nemzetközi elismerést mondhat magáénak, az új Range Rover Evoque az eredeti modell kifinomult evolúciójaként lép színre.

Range Rover Evoque

A karosszérialemezek alatt műszaki és technológiai forradalom zajlik.A vadonatúj architektúra képes a plug-in és mild hibrid rendszereket is befogadni; az egyetlen elem, amelyet elődjétől megörökölt a modell, az ajtózsanérok.

Range Rover Evoque

Ráadásul az Evoque minden eddiginél intelligensebb lett. Az infotainment rendszerünket vezérlő szoftvert tökéletesítették. A zökkenőmentes okostelefonos integrációt az újonnan bevezetett Apple CarPlay és Android Auto funkciók segítik elő.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «