Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hernyótalpas traktor

0

Míg a Pininfarina tanulmánytraktora, amiről mi is beszámoltunk pár hete, csupán a szuper járgány kinézete miatt érdekes, addig ennek van pár igazán figyelemreméltó gyakorlati haszna is.

A Ferrari által épített (nem az a Ferrari, a másik, amelyik traktorokat épít) Sky Jump V95 Dualsteer-nek van egy pár pneumatikus kereke elöl, és egy pár gumiból készült hernyótalpa hátul, melynek köszönhetően csodálatosan birkózik meg a csúszós tereppel ott, ahol egy hagyományos traktor simán elvérezne.

Sky Jump V95 Dualsteer

Sőt valójában azért nevezték Sky Jump-nak, mert arra született, hogy megküzdjön a hegyekkel, miközben a sofőr nem lát mást, csak az eget.

Sky Jump V95 Dualsteer

A Sky Jump futóműve sokkal talajbarátabb, mint egy átlagos traktor gumija, kevésbé zúzza szét a földet, mivel nagyon felületen oszlik meg a gép súlya, s nem is lassul bele annyira, 40 km/h-val képes menni. 91 lóerős, 420 Nm forgónyomatékú négy cilinderes turbó dízelmotorral van ellátva.

Sky Jump V95 Dualsteer

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «