fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A hét órája: a HYT H0 Silver

0

Ez volt az első darab Baselben, amit megláttunk és megadtuk magunkat; jóllehet a design-ja minimalista és az ára is “elviselhető” (39 ezer dollár), így ez lett az egyik kedvencünk az óra show-n.

HYT H0 Silver

Új formanyelve mellett a HYT az árazással is jócskán „alávág” a konkurenciának. Nem jelenti, hogy olcsóbb vagy egyszerűbb a HO-t gyártani, és márka többi tagjához hasonló belső megoldásai is legalább 55 ezer dollárt sugallnak; úgy pozicionálja a HO-t, mintha az ár alku tárgya lenne.

Hogy néz ki?

A legnagyobb változás a korábbi HYT-modellekhez képest az új HO számlapja. Ugyanolyan mozgalmasan építkezik, mint a H1 vagy a H4 modellek, még a másodperc és percmutatók, a tartalék energiaforrás megjelenítése is hasonló.

HYT H0 Silver

És innét változik meg drasztikusan a látvány: a szokásos, ipari design csontvázak helyett a HO 3D-s, többsíkú számlapot alkalmaz, mely fokozatos betekintést enged a benne rejlő orvosi vagy tudományos eszközökre. A HYT kollekció darabjai, a HO is, határozottan orvosi kutatásokra, a cég kezdeti működésére utalnak.

HYT H0 Silver

A HO tokja és az óraüveg még hangsúlyozottabban a múlt jövevénye. Jóllehet a tok ugyanúgy 48,8 milliméter átmérőjű, mint a testvérei, de nincs a szíj számára tokfül, így a keskenyebb csuklójúaknak is kedvez.

HYT H0 Silver

A tokfül hiánya lehetővé teszi, hogy a HO szíja körbeölelje a kisebb csuklót, ez kisebb elmozdulás a nagyközönség felé. Az óratok fele magasodó zafír-üveg, ami nemcsak visszafogottan elegánssá teszi, de segíti a viselőjét is abban, hogy akadálytalanul rálásson a számlapra.

HYT H0 Silver

Hogy működik?

Technikai színtéren a HYT HO nem hoz újítást. A kézi felhúzású szerkezet óránként 28 ezer vibrációval, 65 órára növeli meg a tartalék-erőforrásokat. Ez a szerkezet a számlap alsó részén található nyílásokon át látható is – folyadékot pumpálva a külső nyomvonalba, visszafelé, hat órától.

HYT H0 Silver

HYT H0 kollekció

Ha a kék folyadék eléri a hat órát, kezdőpontját, minden indul elölről – jön a hét óra és így tovább. Bár a HO ily módon elkülöníti az óra és a perc jelzését, elég könnyen olvasható a csuklón.

Hogyan juthatunk hozzá?

Az új HYT HO várhatóan néhány válogatott kiskereskedőn keresztül lesz elérhető az Egyesült Államokban és külföldön, az év egy későbbi szakaszában.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «