fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hódizájn

0

Ez az RDSV néven futó futurisztikus motorkerékpár koncepció bemutatja, hogy mi lehet a téli közlekedés jövője. A Buenos Aires-ben tevékenykedő designer, Juan Garcia Mansilla korábban már 7 sci-fi filmek által inspirált hójáró járgány terveit mutatta be, melyeket akár a mozivásznon is el tudnánk képzelni.

RDSV

Juan Garcia Mansilla weboldala szerint az RSDV névre keresztelt aktuális hójármű alkalmas lesz a sarkkörök felfedezésére, de mentési feladatokat is végezhetünk majd vele. Lenyűgöző aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik, illetve a vontatórendszere lehetővé teszi szinte bármilyen körülmények között is a mentést.

RDSV
A koncepció két nagyméretű kerékkel rendelkezik, melyek különböző időjárási helyzetekben is megállják a helyüket. A kétszemélyes jármű a különös kialakításának köszönhetően nagysebességű haladásra is alkalmas, illetve akár hegyoldalakon is gond nélkül közlekedhetünk vele

 

RDSV – Story from Juan Garcia Mansilla on Vimeo.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «