Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hofmann House

0

A Fran Silvestre Arquitectos befejezte a Hofmann House építését a spanyolországi Valenciában. A Fernando Guerra gyönyörű fotóin látható otthon egy kertekkel és tengeri panorámával körülvett óriási területen fekszik.

 Hofmann House

A tetőszerkezetből kiemelkedő T-alakú lemez olyan geometriai érzetet kelt, ami segítségével az itt élők még jobban közel érezhetik a tengert, de abban is segít, hogy jobban takarjon a szomszédoktól, így biztosítva az áhított magányt. Ez az elválasztófal nem engedi be a déli napsütést a házba a nyári időszakban, télen azonban bejut a fény.

 

A Fran Silvestre Arquitectos gondoskodott a lakók magánéletének védelméről azzal, hogy a házat egy „szekrényben” helyezte el. Ez a külső elem alkotja a terület peremét.

 Hofmann House

A házat üvegfelületek veszik körbe, így tökéletes kilátást biztosítva bentről. Ez az üvegfal keretezi az épület felső szintjét is, azonban a szint belső része átláthatatlan, így nyugalmat biztosítva az itt élőknek. A teljesen nyitott, kertre és teraszra néző közös terek a belső, zárt rész köré épültek.

 Hofmann House

 

 Hofmann House  Hofmann House

 Hofmann House

 Hofmann House

 Hofmann House

 Hofmann House

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «