Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hogyan NE írj ismerkedő levelet!

0

Már jó ideje fent vagyok két társkereső oldalon is, bár azt nem tudom miért, amikor nem látogatom egyiket sem. Ennek ellenére, ha a kereső kidob és valaki rászánja magát és ír nekem, akkor megkapom e-mailben egy rövid értesítéssel. Azt hiszem, ez az egyik oka, hogy nem is lépek ennél tovább, mert a legtöbb pasi már az első levélnél olyan szánalmas képet mutat saját magáról, hogy kb. elhányom magam és nem hogy élőben, de még virtuálisan sincs kedvem megismerkedni vele.

sorskerék hirdetése

Miután a minőség egyre romlik, gondoltam gyorsan összedobok egy levélírási egyszeregyet, hátha segítek. Mert tudom, hogy nem csak béna, semmire sem jó, anyámasszony katonái keresnek társat a neten. Szerintem ez egy közkedvelt és elfogadott kalandozási módszer és voltak már belőle úgy jó, mint rossz tapasztalataim is. Azt gondolom, ha egy ilyen oldalon találjuk meg a lányt, akinek a képét nézve azt érezzük, “húbazmeg” írnom kell neki, akkor érdemes néhány szabályt betartani, hogy növeljük az esélyeinket.
riposzt fényképe1. Szia !!!!!!!!!!!!!!!!
Pont az ideálom vagy és remélem én is neked !!!!!!!
„Elolvastam a elvárásaidat és én simán bene lenék egy ijen stilusu kapcsolatban.
Én egy 24 éves budapesti srác vagyok !!!!!!!!!!!!”
Az első hiba a 68 felkiáltójel. Arra utal, hogy a való életben a kutya se hallgat meg, hacsak el nem kezdesz ordítani. A nagybetű és a felkiáltójel ugyanis a virtuális kommunikációban az ordítás kifejezése. Ha ennyire kétségbeesett vagy már az első levélnél, akkor ne számíts valami túl jó fogadtatásra. Az ilyeneket én pl. kapásból a kukába dobom, legtöbbször végig sem olvasom.
Másrészt, könyörgöm! manapság már minden valamirevaló böngészőnek van helyesírás ellenőrzője, vagyis, még ha nem is tudjuk, hogy kell leírni helyesen, de látjuk, hogy pirossal alá van húzva, vagyis valami nem stimmel vele, akkor is csak simán írjuk be a google keresőjébe és ki fogja dobni, hogy kell helyesen írni. Tudom, hogy a helyesírásnak manapság egyre kevesebb jelentősége van, a sok szleng és rövidítés mellett, de nálam kapásból elkaszálta magát az, aki még az “ilyen” szót sem tudja helyesen leírni.
Utoljára pedig, az, hogy 24 éves vagy igazából addig a pillanatig, amíg nem tudok rólad többet, semmit nem jelent számomra. Mert nem a kor fogja meghatározni, hogy esélyt adok-e egy pasinak, vagy sem. Főleg nem egy ilyen levél után.
kép egy milfről2. Szia! Fiatal, egyetemista srác vagyok. Nagyon megtetszett a bemutatkozó szöveged. Kalandra vágyom, szeretnék nálam idősebb nővel ismerkedni. Művészetekben otthonosan mozgó fiatalként, sok helyre elvihetnélek. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj.
Nos, én megértem, hogy nagy divat manapság MILF (gyk.: mother i like to fuck) nőkkel dugni, de ha valakire azért írsz rá, mert idősebb nálad, ráadásul nő, akkor se öregezd le már az első mondatban, mert tuti hogy halálra fog sértődni. Ti, pasik sem szeretnétek azt hallani, hogy bocsi, de csak akkor randizok veled ha nagy a farkad, mert szeretném kipróbálni milyen egy olyannal. Nem veszi ki magát túl jól ha már kezdetben tárgyiasítod szegény nőt. Régen alapvető udvariasság volt, hogy egy nőnek nem firtatjuk a korát, szerintem ez újra divatba jöhetne.
3.Szívesen megismerkednék veled! Ha kíváncsi vagy rám, akkor van egy weblapom, ahol képeket láthatsz rólam és egyéb infókat!
Nálam az őszinteség mindig a legjobb módszer. Ne azért írj nekem levelet, ismerkedési szándékot kamuzva, hogy rákattintsak a weblapodra és eggyel több legyen a nézettséged. Ha meg csak egy vagyok a tucatból és mindenkinek ugyanezt nyomod, akkor nem hiszem, hogy keresnivalónk lenne egymással.
riposzt cikk illusztrációja4. Végre egy épkézláb bemutatkozás! 39 éves vagyok, gyermekeim vannak, (felváltva neveljük őket a volt párommal). Sajnos elég elfoglalt vagyok, de szakítok időt arra, amire nagyon szeretnék. Nem biztos, hogy túl komolyan akarok venni mostanában bármilyen kapcsolatot, de ki tudja, mit hoz az élet. Mozi? Színház? Séta? Kocsma? Mehet! És akár “legyünk jó barátok, akik szexelnek is?” Miért ne! 177 cm magas vagyok, 70kg, ami vékonynak tűnhet, de ha aktívan sportolok egész meggyőző. Nem esetem a vékony, modell alkat. Az életben kissé racionális, az ágyban csak semmi hagyományos. Ha úgy érzed, személyesen megbeszélhetjük. Szia!
Ez már egy fokkal jobb az előzőeknél, de ha már egy lány képe megtetszik, akkor érdemes lenne végigolvasni az adatlapját is. Főleg a bemutatkozó szöveget, mert abban általában eláruljuk, hogy mi az, ami érdekel és mi az, ami cseppet sem. Ha azt a mondatot sikerült kibökni, ami számodra a lényeg: “legyünk jó barátok akik szexelnek is” , akkor arra már, amit a legelején írtam, hogy nem várok adatlapkitöltést és szokványos bemutatkozásokat, ahol a pontos méretek szerepelnek, mert ez nem érdekel, miért nem jutott idő, vagy figyelem? Ha meg úgy gondolod, hogy a totál fölösleges adataidon kívül, na és persze az ex felemlegetésén kívül nincs egy eredeti ötleted vagy gondolatod, akkor fogd a googlet és keress rá néhány sablon levélre, hogy mit szokás vagy mit illik egy ilyen alkalommal elküldeni a kiszemeltnek. Én, bár lehet, csak én gondolom így, tiszteletlenségnek és figyelmetlenségnek érzem, hogy ha valamit direkt leírok a bemutatkozásomban, amit nem szeretnék hallani egy első levélben, és a pasi, naná hogy azzal untat.

Most pedig következzen kettő olyan, ami fölött elgondolkoztam, hogy esetleg adok nekik egy esélyt az első levél alapján:

1.

Szia!
Örömmel megismerkednék veled!
Független vagyok, társat szeretnék hosszú távra / de laza kapcsolatot
Ha megtisztelsz a válaszoddal bővebben is írok magamról.
Rövid, kedves, választékos és helyesírásilag kifogástalan. Épp elég arra, hogy eldöntsem, legyen-e második levél, esetleg első randi.

2.

Ha nem zaklatlak pár sorommal, bizony minden túlzás nélkül mondom:
NAGYON, CSINOS LÁNY VAGY!
Szeretnék Hozzád egy lépéssel közelebb kerülni, ha Te is benne vagy.
Benne vagy?
Igaz, hogy van benne egy egész mondatnyi nagybetű, de legalább egy kedves bókot tartalmaz. És, bár manapság már ez sem divat, azért titokban mi lányok, nők, asszonyok még mindig szeretjük, ha bókolnak nekünk. A szöveg eredeti, udvarias és kedves. Simán esélyes a válaszra.
Azért osztottam meg ezeket a leveleket, mert sajnos 80 százalékban idióta maileket kapok, tele hibával és fölösleges dolgokkal, amitől inkább enyhe hányingert érzek és erőteljes elutasítást, mint vágyat arra, hogy az illetőt közelebbről is megismerjem. Szerintem, ha már nem csak egy egyéjszakás kalandot keresünk, hanem két menet között beszélgetni is szeretnénk, esetleg moziba menni, vagy vacsorázni, akkor érdemes egy kis időt szánni rá és olyan levelet írni, amiből a másik fél úgy érzi, tényleg rá vártunk, rá vágyunk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «