Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hójáróval bővült a Nissan-sereg

0

Csupán néhány nappal ezelőtt számoltunk be nektek arról, hogy a Nissan bemutatta a nagyközönségnek a Titan Warrior-t. Most újabb taggal bővül a hadsereg. Itt a havas terepre szánt Rogue Warrior!

A Rogue Warrior stílusosan Kanadában, egész pontosan Montréalban mutatkozott be. Egy ilyen különleges hójáró-gépkocsi számára aligha létezik ideálisabb helyszín ennél.

Nissan Rogue Warrior

Nissan Rogue Warrior

Az autó „titkos fegyvere” a fullos lánctalpakban rejlik, amelyek miatt a Rogue-ból egy hamisítatlan havas crossover lett. Ha a Nissan továbbra is ilyen harcosokat állít csatasorba, biztosan mindenféle terepen hatalmas magabiztossággal indulhat háborúba.

Nissan Rogue Warrior

Mindegyik lánctalp 76 cm magas, 122 cm hosszú és 38 cm széles. A jóvoltukból az autó 58 centiméterrel a havas talaj fölé emelkedik.

Nissan Rogue Warrior

A Nissan becslése szerint a járgány maximális sebessége 100 km/óra, ami azért elég jónak mondható. Persze nem lehet vele olyan módon manőverezgetni, mint egy motorosszánnal, de azért elég vagány lehet száguldani a hóban egy kényelmes, fűtött autóban ülve.

Nissan Rogue Warrior

Persze a Rogue Warrior csupán egy kivételes, egyszeri prototípus, amelynek célja hogy hírverést keltsen a Rogue számára, amely a Nissan legkelendőbb típusa Kanadában. Na meg persze, hogy reklámozzák vele a Nissan nagy crossover családját, amely magában foglalja a Pathfinder, Murano és Juke triót.

Nissan Rogue Warrior

Ez tehát azt jelenti, hogy sajnos egyikünk sem fog beülni a hóharcos volánja mögé. Ez az élmény csupán a tavalyi Micra Kupa győztesének, Olivier Bédard-nak adatott meg. A kisvideón mindenképp tekintsd meg hogyan hasít a kocsi a hóban!

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «