Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Holdra szállt óra

0

2019 jegyzi a holdra szállás 50. évfordulóját. Ennek tiszteletére az Omega egy 6969 darabban elkészülő karórával állt elő.

Limitált kiadású Speedmaster Apollo II az 50. évfordulóra

1969. július 21-én három amerikai asztronauta indult az ég felé az Apollo 11 küldetésben. Húsz perccel Neil Armstrong után Buzz Aldrin is kilépett a Hold felszínére egy Speedmaster karórával a csuklóján. Az Omega modell így örökké legendává vált. Fél évszázaddal később az órakészítő most bemutatta a Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary Limited Editiont.

Limitált kiadású Speedmaster Apollo II az 50. évfordulóra
A 42 milliméteres óratokot Moonshine Gold lünetta egészíti ki. Ez az anyag sokkal ellenállóbb, mint a hagyományos arany. A robusztus óra hátlapját fekete színben készítik el, amelyen gravírozva a jól ismert lábnyomot láthatjuk, valamint Armstrong híres idézetét: „Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek.”

Limitált kiadású Speedmaster Apollo II az 50. évfordulóra
A fekete számlapon az arab számokkal jelzett 11 szimbolizálja az Apollo küldetést. A 9 óránál lévő subdial szintén ebből a különleges Moonshine Gold anyagból készült, és ha jobban megnézzük, a holdra szállás pillanatát láthatjuk rakta. A többi funkciót 3 és 6 óránál helyezték el.
A Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary Limited Editiont egy önjáró Master Chronometer 3861 óramű hajtja, amely 50 óra járástartalékkal rendelkezik. 9600 svájci frankért te is beszerezheted.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «