Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Homokos elegancia

0

Ahogy egyre nagyobb várakozás övezi a Rolls-Royce következő „magasított karosszériájú” SUV modelljének bemutatását, a cég egy sor videóval rukkolt elő, amelyek a jármű utolsó tesztjeit mutatják be.

Rolls-Royce

A National Geographic fotósa, Cory Richards főszereplésével készült videók egy sor gyönyörű és extrém helyszínre viszik a luxus off-roadert. És miközben az autó még mindig ronda terepmintás matricázással látható a felvételeken, azért azt is megvillantja, hogy mire képes. Íme néhány a videók közül, amit érdemes megnézni. Ebben a rövidfilmben az autó (kódneve Project Cullinan) egy sziklára mászik fel a skót felföldön.


Itt pedig az autó egy több száz láb magas dűne szélén gurul.


Ebben a videóban egy folyón vezetik keresztül Richards-ot, és még szarvasmarhákkal is találkozik.

 

Valószínűleg várható még több videó, ahol Richards-ot például a sarkkörre követhetjük, hogy az extrém hideg időjárásban is leteszteljék az autót, ami nagyjából öt potenciális vásárló számára releváns.


A masszív megjelenése ellenére úgy tűnik, hogy ez a gigantikus dolog képes lesz a járatlan utakon is elvinni tulajdonosát. Mondjuk kérdéses, hogy melyik sejk vágyik ilyesmire, de talán jó tudni, hogy képes rá az autó.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «