Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Horkolás semlegesítve

0

A horkolás globális probléma. Különösen a férfiak körében. Egy modern kis kütyü azonban már ezen is képes segíteni, hiszen kiszűri a horkolás zaját.

Mindenkit érintett már a horkolás okozta probléma, vagy érinteni fog a jövőben. Egy olyan általános problémáról van szó, ami kimondottan zavaró lehet partnerünk számára.

Silent Partner horkolássemlegesítő

Nagyon nehéz lehet ugyanis elaludni, amikor mellettünk valaki folyamatosan horkol. Megérkezett azonban a megoldás. Ez a Silent Partner – az első okos zajszűrő termék a piacon!
A Silent Partner attól olyan nagyszerű, hogy a lényegre fókuszál. A horkolás hátterében ugyanis számos ok húzódhat meg. A probléma viszont mindig ugyanaz; a hang. Ez a kütyü pedig éppen ezt szünteti meg. Olyan speciális hanghullámokat bocsát ugyanis ki, amelyek semlegesítik a horkolás hanghullámait.

Kis hallókészülékekben használatos akkumulátorral működik, amelyet minden nap tölteni kell, hogy aztán egész éjszaka működni tudjon. Az érzékenybőrűek érdekében hipoallergén bevonattal is ellátták ezt a funkcionális és állítólag kényelmes terméket.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «