A hősök sosem halnak meg

0

Az új Speedmaster Ultraman, amely a második kollaboráció a Fratello Watches blog alapítója által elindított #Speedytuesday mozgalom és az Omega között, mely a ’60-as évek azonos nevű víziszörnye előtti tisztelgés.

Speedmaster Speedy Tuesday 2 Ultraman

Ha van egy hashtag, ami kiemelkedik az Instagram órás közösségéből (profik és amatőrök), különös tekintettel az Omega rajongók között, az a #SpeedyTuesday. Véletlenül indította el Robert-Jan Broer, a Fratello Watches blog alapítója 2012-ben egy keddi napon, amikor megosztott egy fotót egy Speedmasterről a speedy és Tuesday szavakkal. Egy egész mozgalmat indított útjára ezzel, és az évek folyamán olyan nagyra nőtt, hogy a Bienne márka figyelmét is megragadta, és egy valós tárgyat csinált belőle 2017-ben: a limitált kiadású Speedmaster Speedy Tuesday-t. Idén a második limitált kiadás jött ki (összesze 2012 darab elérhető) júliusban, ami a Speedmaster Speedy Tuesday 2 Ultraman névre hallgat, a barátoknak pedig csak ST2 Ultraman.

Speedmaster Speedy Tuesday 2 Ultraman
Az új modellt az 1960-as évek végén futott japán tv sorozat, az Ultraman után nevezték el, és a főszereplő kosztümjének színeit hordozza magán, például a narancsos pirosat a korongráf másodperc mutatóin, a fluoreszkáló óra indexeken, a tachiméteren az eloxált alumínium lünettán és az első három percen a három óránál található számlálón (ennyi időbe telik az Ultraman szuperhősnek átalakulni a sorozatban). A kilenc óránál elhelyezkedő apró másodperc számlálónál az óriás vízjelezett feje látható, amely az órára erősített speciális eszköz UV fényénél tárul fel teljes valójában.
A híres mechanikus automata 1861 kaliber 48 órás üzemidőt biztosít a 42 mm-es acél tokban. Az óra egy fekete NATO szíjjal rögzül a csuklóra, amelyen egyetlen egyszerű narancs csík van, vagy a füleknél narancssárga varrással ellátott fekete bőr szíjjal.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «