Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hourstriker Erotica Jarretière – az erotikus luxusóra

0

Az Ulysse Nardin cég legújabb órája, a Hourstriker Erotica Jarretière nem egy prűdeknek való darab, az ugyanis leplezetlen nyíltsággal mutatja meg számunkra a pontos időt.

 

Az 1846-ban alapított svájci cég ezzel az órájával a 17. században népszerű pajzán órák utódja kíván lenni. Az óra fekete onix számlapján egy 18 karátos aranyból, vagy platinából megformált félreérthetetlen pozitúrában lévő férfi és női alak szerelmi légyottja látható egy Velencei erkélyen, míg körülöttük egy magas sarkú cipő és egy harisnyakötő hever a bútorok között. Mögöttük a nagy csatornán átívelő Rialto híd látható, emlékeztetve arra, hogy Velence a szerelmesek városa. 

Ulysse Nardin’s Hourstriker Erotica Jarretière

Az önfelhúzós, 42 óra járástartalékkal rendelkező óra mechanikája a Hourstrikingtől származik, a mechanizmus fél, illetve egy óránként harangjáték kíséretében pedig szerelmi pozícióba állítja az óra számlapján látható alakokat. A 42 milliméter átmérőjű, zafírkristály üvegű óra 30 méterig vízálló, és abból mindössze 28 darab fog készülni.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «