Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Hublot új innovációja: szabadalmaztatott színes kerámia

1

Két kutatással töltött évbe került a Hublot-nak a Magic Gold, a világ egyetlen karcálló aranyának kifejlesztése, melynek egy jellegzetes bronzos árnyalata van.

Hublot Ferrari Unico Carbon Red Ceramic

Most, négy év után a svájci óragyártó egy újabb szabadalmazott anyagot mutatott be – a világos és sűrű színű kerámiát. A Hublot Big Bang Unico Red Magic, amit 500 darabban limitáltak, a jövőben más színekben is elérhető lesz. Az anyag a Hublot Ferrari Unico Carbon Red Ceramic órában debütált, ahol a drágakőfoglalaton jelent meg, de az Unico Red Magic az első, amelynél a márka a polírozott kerámiát az óra tokjánál is használta.

Hublot Ferrari Unico Carbon Red Ceramic
A nyomást és az égetés nélküli hőt kombináló szinterezési eljárás révén egy világos, szembeszökő pirost értek el. Bár a Big Bang inkább egy kollekció név, ugyanakkor nagyon jó leírása a Hublot személyiségének és az óragyártáshoz való hozzáállásának. Az Hublot működési elve nagy és merész – ez az esztétika vonzza az olyan nagyágyúkat, mint a Miami Heat-ből Dwayne Wade, a New York Giants Eli Manningja és a boxoló Floyd Mayweather, akik mind a márka nagykövetei.

 

De ez az óra több, mint feltűnősködés. A figyelemfelkeltő megjelenése mellett, a Magic Goldhoz hasonlóan ez az anyag innovatív és rendkívül tartós. A kerámia gyártási folyamata révén egy kivételesen sűrű anyag jön létre, aminek keménysége 1500 HVI (a Vickers keménység teszt mértékegysége) összehasonlítva a legtöbb kerámiával, aminek csak 1200 HVI.

Hublot Ferrari Unico Carbon Red Ceramic
A Big Bang Unico Red Magic átmérője 45 mm, a tokja pedig 15,45 mm, szkeletonizált számlap és fekete-piros vonalazott gumi szíj került az órára, mely 72 órát tud működni. A karima, az indexek, a percszámláló és a második számlap, valamint az arab számok megegyeznek a vörös kerámiával, és az órát az Unico HUB124 flyback kronográf mozgatja. A Red Magic óra kereskedelmi ára 26,600 dollár, és májustól lesz megvásárolható.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Kristálytiszta idő • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «