Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hyperloop One – a jövő közlekedése

1

A Hyperloop One és a BIG egy olyan közlekedési hálózatot képzelt el, amiben a várakozási idő fogalma ismeretlen lenne, és megszakítás nélkül lehet utazni.

Hyperloop One - BIG
Habár a pénz gyorsan jött össze, a csapat egyre növekszik, és már demo is megjelent az alapvető technológiáról, még mindig nehéz elképzelni hogyan is fog kinézni a Hyperloop. Most azonban, a dán építész, BIG, lehetővé tette a bepillantást ebbe a különleges rendszerbe. Az első Hyperloop vonal Dubai és Abu Dhabi között kerülne megépítésre.

Hyperloop One - BIG
A tervek szerint a jövőben mobilon történne a helyfoglalás, az emberek 6-8 személyes kapszulákban utaznának, hangsebesség felett. A kapszuláknak különböző típusait fogják kialakítani, amik akár munkavégzésre is alkalmasak lehetnek, vagy üzleti találkozó helyszínéül is szolgálhatnak. Azt, hogy éppen milyen típusra van az utasnak szüksége, még az utazás előtt eldöntheti, és lefoglalhatja.

Hyperloop One - BIG
A projektről kiadott sajtóközleményben a Hyperloop képviselője erősen érvelt az új szolgáltatással kapcsolatban. Véleménye szerint a Hyperloop nem autókat, vonatokat, vagy bármilyen más közlekedési eszközöket fog értékesíteni. Ők időt fognak eladni.

Hyperloop One - BIG
Az első teszt jövő év elején várható Nevadában, és öt éven belül akár egy többfunkciós Hyperloop rendszer is megvalósulhat.

Hyperloop One - BIG
Az alábbi videó betekintést nyújt a Hyperloop One projektbe.

BIG & HYPERLOOP ONE REVEAL JOINT VISION FOR THE FUTURE OF MOBILITY from BIG on Vimeo.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: "10 km Hyperloop jön Abu Dhabiba" • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «