Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hysek – Furtif Skeleton Tourbillon

0

A mechanikus és szemet gyönyörködtető ultra szkeleton szerkezetet készített a Hysek. A tourbillont és szkeletont tökéletes kombináló designt először 2008-ban mutatták be a Furtif kollekcióban, majd 2014-ben a Verdict és az IO sorozatokban. Ebben az évben pedig minden eddiginél szélsőségesebb formában tért vissza ez a lecsupaszított modell.

Hysek - Furtif Skeleton Tourbillon

A Furtif Skeleton Tourbillon mechanikája (kézi felhúzású, HW15 kaliber) teljesen csupasz, ezzel felfedi a szerkezet létfontosságú funkcióit: a forgórész az arany óra- és percmutatókat táplálja, az 5 óránál található szelep üzemelteti a 48 órára elegendő tartalékot és a flying szkeleton tourbillont, amely 11 óránál forog.


Az óra túlméretezett négyszögletes tokja (44x44mm) forgatható fülekkel van ellátva, a PVD bevonatú titán tartály hátoldalán két zafírkristály található, a négyszögletes oldalak metszéspontját pedig négy arany csavar zárja le.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «