Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

HYT – sportkollekció

0

Annak ellenére, hogy két egymástól nagyon különböző sportághoz – a futball és az autóverseny – kötődnek, mégis könnyen felfedezhető a kapcsolat a HYT két, limitált szériás karórája között.

A HYT egy sportos óraduóval rukkolt elő

Antoine Grizemann, Oliver Panis és Fabien Barthez a saját területük kiemelkedő képviselői (Griezmann focizik, míg Panis és Barthez az autóversenyek világában tevékenykedik), és mindannyian a teljesítmény megszállottjai, ami a HYT márka identitását is áthatja.

„A kiindulópontunk mindig az ember és az érzelmek, amiket az alkotásaink kiváltanak. Antoine, Fabien és Oliver egyszerre került a HYT-hoz, szinte egységként. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen kaliberű sportolókat tudhatunk a rajongóink között, ezért hálánk jeléül kifejezetten számukra készítettük a HYT új, limitált száriás karóráit” – magyarázza a HYT vezérigazgatója, Grégory Dourde.

A HYT egy sportos óraduóval rukkolt elő

A H4 Panis-Barthez Compétition esetében a koromfekete DLC tok, a félig csontvázasított mutatók, és a csapat autógumijaihoz passzoló színes részletek mind a márka ambiciózus törekvései előtt tisztelegnek. Az óra hídjai olyan kivágásokat is tartalmaznak, amiket nem találhatunk meg más H4 modelleknél – újabb főhajtás a könnyűszerkezetes technológia előtt, ami áthatja a motorsport világát.

A HYT egy sportos óraduóval rukkolt elő

Utolsó simításként a kaliber egy dinamo-meghajtású fény modullal lett felszerelve, amely megvilágítja a H4 folyadékgyűrűjét. A Panis-Barhez darab megalkotásához logikus választás volt a H4 modell, hiszen a csapat részt vesz a La Mans 24 órás versenyén, ahol a megvilágítás épp kapóra fog jönni (legalábbis elviekben).

A HYT egy sportos óraduóval rukkolt elő
A H1 for Antoine Griezmann esetében a dizájnt személyes preferencia határozta meg. A kék PVD titániumba és fehér szíjba öltöztetett, összesen 20 darabból álló sorozathoz a francia játékos kedvenc szín kombinációja alapján választották. A stílusos szín kombináció tökéletesen passzol a H1 dizájnjához, simán elmenne, mint az óragyártó legújabb modellje, a nagyköveti státusz említése nélkül is. Mindkét modell még az év vége előtt eladósorba kerül, a H1 60,000, a H4 pedig 95,000 dolláros áron.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «