Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hyundai Kite Electric Buggy

0

A Hyundai Kite Electric Buggy Concept a Hyundai és a 15 IED közlekedési tervező mesterképzésén tanuló hallgatók kooperációjának eredménye. A kétüléses koncepció jármű kettős megoldást kínál, amit a használó egyszemélyes jet skivé tud átalakítani.

Hyundai Kite Electric Buggy koncepció

A Hyundai Kite egy ajtók-, tető- és ablak nélküli, tulajdonképpen kaland autó, amelyet szárazföldön és vízen is lehet használni. A monocoque váz hossza 3,745 mm, magassága pedig 1,455 mm. A felszínek egymáshoz kapcsolódnak, hogy folytonos csavarásokat és kereszteződéseket hozzanak létre.

Hyundai Kite Electric Buggy koncepció

A cél, hogy minimalizálják a kint és a bent közötti határvonalat, ezzel egy szórakoztató és funkcionális autót létrehozva. A tervezők egy olyan járművet akartnak létrehozni, amely a lebegés és szabadság érzetét sugározza, hozzákapcsolva a vízparti pihenés élményét.

Hyundai Kite Electric Buggy koncepció
A Hyundai Kite-ba elektromos meghajtás került, a négy brushless (kefe nélküli) motor a kerekekben helyezkedik el, továbbá egy vízi jet turbina van benne a vízen történő közlekedéshez.

Hyundai Kite Electric Buggy koncepció

Mindenfajta ember-autó interakció a használó mobiltelefonján keresztül fog történni, az egyedi alkalmazás fog lehetőséget nyújtani az autó összes funkciójának irányítására.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «