Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Idő a szelek szárnyán

0

Stílusok és anyagok mixelése révén ez a limitált szériás óra életre kelti a svájci óragyártó és az Italia Independent stúdió alapítójának, Gianni Agnelli unokájának művészien fúzióját.

Big Bang Unico Teak Italia Independent

Miután 2015-ben először leplezték le a limitált szériát, a Hublot és az Italia Independent, Lapo Elkan design ügynöksége egy új modellel, a Big Bang Unico Teak Italia Independenttel folytatják művészeti együttműködésüket. Ez az óra Gianni Agnelli, az olasz ipar egyik fő alakjának tengerészeti múltja előtt tiszteleg. A torinói üzletember a vitorlázás szerelmese volt. Hajói, az Azura és az Agneta elegáns vonalaikkal hívták fel magukra a figyelmet.

Big Bang Unico Teak Italia Independent

A Tiketitoo, egy nagy, 27 méter hosszú Wally yacht hajóteste narancs és arany színben pompázott. A Stealth pedig a Fastnet Race 2001-es győztese volt, és szénből, valamint más ötvözetekből állt. Ezek a részletek jelennek meg az új kronográfban is. A 45 mm széles tok és a nyomógombok King Goldból, egy meleg tónusú arany-platina ötvözetből készültek. Az óra- és a perc mutatók, a számlálók és az óra jelzők világító narancs színnel vannak bevonva. A rugóház teakfából készült, és elegáns hajó hídminta borítja.

Big Bang Unico Teak Italia Independent
Az óra központja egy önfelhúzó szerkezet flyback funkcióval, ezzel könnyebbé téve a kronográf elemek használatát. Teljesen feltörve a kaliber 72 órán át képes működni.
Ebből a Big Bangből 100 darabot gyártottak. Egy ajándékdobozban kapható, amelyben egy Italian Independent napszemüveg és két szíj található. Az elsőt a vitorlázás ihlette, így gumiból késszült szénszállal és Kevlar vitorlavászonnal. A második egy narancs csíkos darab, mely teljes egészében gumiból van.
Ára: 38,900 frank

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «