fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Igazítsd az autódhoz az időt

0

A svájci órakészítő megálmodott egy új limitált kiadású sorozatot az autógyártó új Evoque SUV-jából inspirációt szerezve. A Zenith újabb modellt dob piacra a Range Roverrel együttműködésben.

Zenit Defy Classic

A Chronomaster El Primero Range Rover Velar tavalyi megjelenése után a svájci órakészítő most lerántotta a leplet a 7500 dolláros Zenit Defy Classic Range Roverről, amely már a két luxusmárka harmadik szerelemgyereke. Az új óra csupán 200 darabban készül majd el, a designt pedig a 2020 Range Rover Evoque SUV ihlette.

Zenit Defy Classic
A sportos masina terepen és városban is megállja a helyét, és modern járművezetőt támogató technológiák, off-road képességek és hibrid-elektromos hajtáslánc is helyet kaptak benne a maximális teljesítmény elérése érdekében. Az Evoque rengeteg színben választható, az első modelleket Seoul Pearl Silver és Nolita Grey árnyalatban lehet majd kigurítani a szalonból. A karóra színét az ülések és kormány mintája alapján alkották meg. Az Arctic Petrolra keresztelt jeges kék szín megjelenik a másodpercmutatón és az oszcilláló súlyon.

Zenit Defy Classic
A nyitott számlap designja a felnikre emlékeztet, a szíj gyémánt steppelése pedig az Evoque belső terének kárpitmintáját követi. Persze az óra szerkezete is tökéletesen illik a külsejéhez. Az Elites keleton óramű az Elite Caliber 670 új verziója, amely szilícium villával és gátkerékkel van felszerelve. A modell a márka Defy Classic kollekciójának újraértelmezése is egyben.
A 41 milliméteres szálcsiszolt titán szerkezet 48 órás teljesítménytartalékkal és dátumkijelzővel érkezik. Mivel a dátumjelzést annyira nem szeretik az óramániások, a gyártó csak diszkréten rejtette el a kis számlapot az órán. A skeleton óramű kevésbé zsúfolt, mint más hasonló designok, így egy gyönyörű, sportos órát tudtak létrehozni anélkül, hogy a Range Rover elemeket túlhangsúlyozták volna.

Zenit Defy Classic
Bár a Zenith és Range Rover már azelőtt is dolgozott együtt, hogy Julien Tornare a Zenit igazgatója lett volna, az együttműködés nagyon is egybevág Tornare elképzelésével, ami szerint a márkának egy bizonyos életérzést kell sugallnia. A Ton-Up Black karóra, amit az 50-es évek motorosgenerációjának tiszteletére alkottak meg a 2018-as Distinguished Gentleman’s Ride-ra csak másik példája annak, mennyire vágyik a Zenith a nyílt terepre. Tornare ezzel megmutatta azt is, 2019-ben merre indulnak majd az új

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «