fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Így csinálj sportot a mosásból!

0

Mindig akkora nyűg a döntés: házimunka vagy edzés? Erre a kérdésre találta meg a tökéletes választ most a kínai Dalian Nationalities Egyetem kutatócsoportja: egy csapat dizájner kifejlesztett egy hibridet, mely mosógép és szobabicikli egyben.

Ó igen, amíg tekersz, a szerkezet elvégzi a mosást, sőt, ha többet dolgozol, el is raktározza az energiát későbbre. Többfunkciós és leleményes, hiszen a bicikli első kereke egyben egy dob is, melyben a ruhák forognak.

Szobabicikli mosógép funkcióval

„Ahogy tekered a biciklit, a pedálozásnak köszönhetően forog a mosógép dobja, de ezzel egy időben az előállított energiafelesleggel működtethetünk egy kijelzőt, vagy tárolhatjuk a későbbiekre.” – magyarázza a csapat egyik tagja.

Szobabicikli mosógép funkcióval

Innentől kezdve senki nem panaszkodhat, hogy nincs ideje edzeni! A legjobb ebben a találmányban az, hogy energiát állítasz elő az edzéssel, sőt még ki is tudod mosni a ruháidat. Nem utolsó sorban pedig még a villanyszámlád is kevesebb lesz.

 

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «