Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Így nézhet ki a jövő markolója a BMW és a John Deere szerint

0

A jármű koncepciók hallatán nem feltétlenül a munkagépek jutnak eszünkbe. A BMW leányvállalatának számító Designworks és a John Deere számára azonban semmi sem szabhat akadályt, így születhetett meg a jövő markológépe, ami sokkal rugalmasabb, könnyebb, mint azt valaha is elképzeltük.

A jövő markolója

Bárki, aki eddigi élete során valaha már kezelt csak egy kis ideig egy ilyen gépet, bizony a jármű erején kívül nem sok minden pozitívummal tud beszámolni. Nehéz irányítani, nehézkesen mozog kanyarokban, a vezető ülésének kényelméről már nem is beszélve.
A Designworks koncepciója Las Vegasban mutatkozott be. A cég célja egy legalább 20%-kal könnyebb jármű megalkotása volt, amiben nagy szerepe van a könnyűsúlyú, fém ún. exoskeleton használatának, így a környezeti hatás is 10 %-kal csökkenthető.

A jövő markolója

Gyártási költségein is lehet faragni, a design terén pedig a rugalmasságot hirdetik, hiszen más markoló kell az alaszkai tundrára, és más a maláj dzsungelekbe.
A koncepció felfüggesztett hibrid hajtáslánccal rendelkezik, az alacsonyabb súlypont a nagyobb stabilitást és láthatóságot biztosítja, első stabilizátorokat és hosszabb tengelytávot kapott, levegő nélküli radiál abroncsokat, a négykerék-kormányzás a jobb manőverezést biztosítja szűk helyeken. Belül a kényelem és egyszerű kezelhetőség jegyében alakítottak ki mindent.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «