Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Így tudsz “kerekezni” a vízen

0

Ha szeretsz biciklizni és imádod a vizet, akkor a Schiller X1 vízi biciklijében nem fogsz csalódni.

A kaliforniai cég célja az X1 megalkotásakor az volt, hogy egy biztonságos és gyors emberi erővel hajtott vízi járművet alkosson a kerékpársport és a vízi sportok iránt is egyformán rajongók számára.

Schiller X1

Schiller X1

Az alumínium ötvözetből, négyféle vázméretben (48-tól 64 centiméterig) készülő X1-es meghajtásáról egy saját fejlesztésű, többsebességes hajtáslánc gondoskodik, ahol a cég tervezői két oszcilláló propellert alkalmaztak a nagyobb teljesítmény és a biztonság érdekében. A propellerek hajtásáról szénszálas szíjak gondoskodnak, míg a kormányzásnál az oszcilláló propellereknek köszönhetően nem kellett kormánylapátot is beépíteni a járműbe.

A „versenyzők” komfortját növeli még a kényelmes nyereg, a tág határok között állítható kormány és hajtókor, a LED-es világítás és az apróbb tárgyak számára kialakított vízzáró rekesz mellett az is, hogy a vízibicaj mindössze 10 perc alatt szét, illetve összeszerelhető, így a gyártó állítása szerint az a legtöbb gépjárműben szállítható. Az összecsukott állapotában ugyanis a 31 kilogrammos X1-es csupán 122x91x26 centiméter nagyságú helyet igényel magának. A Schiller kiváló minőségű vízibiciklijének árra kiviteltől függően 6 495 és 8 775 dollár között van.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «