Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Illoto – háromszemélyes csodamoci

0

A legtöbb motorkerékpárt két ember szállítására tervezik. Persze olykor – kivételesen rossz esetben – többen is „felkapaszkodnak” egy motorra. Ez azonban nagyon veszélyes lehet, és könnyedén balesetet okozhat. Az Illoto egy olyan motorkerékpár-koncepció, ami a csoportos utazást teszi sokkalta könnyedebbé és biztonságosabbá.

 

Az Illoto három személyt is könnyedén elszállít két keréken. Ennek a projektnek a hátterében minimalista dizájn és egyedülálló szerkezeti kialakítás áll.

Illoto

A képek alapján valóban megállapítható, hogy a motor stílusa roppantul letisztult. Semmi felesleges csicsa nincs rajta.

A sima és gördülékeny vonalak és formák, valamint színek meglehetősen világossá és könnyeddé teszik az Illoto dizájnját. Olyannyira, hogy az egész úgy tűnik, mintha „üres” lenne, és csak úgy suhanna a levegőben.

Illoto

A motorkerékpár stílusát és formatervét egyaránt a tulajdonosa kényelmének rendelték alá. A középpontban tehát nem maga a jármű, hanem – nagyon helyesen – a gazdája áll.

Illoto

Talán mondani sem kell, hogy az Illoto környezettudatos, elektromos motorral működik. Ezzel egy igazán gazdaságos és modern megoldást választott a tervezője, Amir Elias.

Illoto

Az elektromos motor pedig nem csupán környezeti okokból praktikus, hanem még rengeteg hely is felszabadul használatával. Ez is hozzájárult tehát az Illoto kissé futurisztikus, minimalista, „üreges” stílusához.

Illoto

A tervezője szerint nem csupán a sofőr, hanem minden utas számára egy élmény ezzel a motorral utazni. A lengőkarhoz rögzített lábtámaszok lehajtásával a sofőr bármikor felvehet két utast, akik álló pozícióban tarthatnak vele.

Illoto

A három utazónak együtt kell megtalálnia az egyensúlyt utazás közben. Így tulajdonképpen egymásra vannak utalva. Ennek köszönhetően az utasok úgy érezhetik, hogy összetartoznak és utazás közben így mindenkinek maradandó élményt és mókát garantál.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «